info@FAMOUStennis.nl

MY STORY

Sporten is iets wat ik al van jongs af aan graag deed (judo, karate, voetbal (veld/zaal), squash). Tennis ontdekte ik pas op iets latere leeftijd. Het begon eerst met een houten racket gewoon tegen het schoolpleinmuurtje slaan. Door de grove stenen van de muur vlogen de ballen alle kanten op en ook sloeg ik regelmatig de ballen op het dak...arghhhh. Ondanks dat, vond ik dat meppen tegen die bal zo leuk dat ik toch graag wilde leren tennissen en ben toen lessen gaan volgen. Dat ik op een gegeven moment helemaal voor tennis koos dat kon bijna niemand geloven, omdat ik toen niet onverdienstelijk voetbalde (heb zelfs een uitnodiging voor NL-zaalvoetbalteam gehad) maar het tennisspel had mijn hart gestolen.

NEVER GIVE UP!
Ik beleefde zoveel plezier aan het tennis dat ik besloot om naar het CIOS (sportopleiding) te gaan met maar 1 doel: tennisleraar worden. Dat is niet helemaal zonder slag of stoot gegaan. Mijn tennisniveau was op dat moment nog niet voldoende. Maar dat weerhield mij niet om mijn doel na te streven. Tennisleraar worden, dat was mijn missie. Dus ging ik keihard aan de slag, ieder vrij uur dat ik had ging ik trainen. Ik moest en zou beter worden. Ondanks dat mijn CIOS tennisdocent ongeveer elke les zei: “Van Zwieten (da’s mijn achternaam) het is niks en het wordt niks”. Dit sterkte mij alleen maar nog meer. Met een superdikke plank voor mijn kop oefende ik door, tennisleraar worden dat is wat ik wilde. Met mijn “never give up!!” mentaliteit haalde ik mijn tennis A-licentie (YES!!). Doel bereikt?

BETER WORDEN
Neen. Ik was nog niet klaar (want het is... nooit af, daar schrijf ik binnenkort een mooi stukje over) dus plakte ik omdat ik nog meer wilde leren er nog een jaartje aan vast om mijn B-licentie te halen. Met passie, plezier en mijn best doen lukte mij dat ook (YES, YES!!) En toen kreeg ik van mijn CIOS docent het mooiste compliment wat ik maar kon krijgen. Hij zei: “hé collega gefeliciteerd, je hebt het gehaald, je bent geslaagd. Je hebt er hard voor gewerkt en je hebt het zeker verdiend.

LUCKY BIRD
Daarna ben ik, overal met veel plezier bij diverse clubs aan de slag gegaan. (Altb, TV Beekbergen, TV de Hoogkamp, squash en tennispark Rozendaal, terug bij de Altb en nu als zelfstandig tennistrainer). Tennis, mijn lust en mijn leven want dat is tennis voor mij. Het daagt mij uit, maakt mij blij, geeft mij ontzettend veel (leer)plezier en energie en dat is nou WAAROM ik na 20 jaar nog steeds op de baan sta. Niet omdat ik niets anders kan maar omdat ik niets anders wil. Ik voel me dan ook een echte lucky bird. Ik hoop dan ook met mijn lessen, dat ik al mijn leerlingen kan inspireren en motiveren om ook zo van tennissen te genieten. En ik wil ze laten inzien dat leren superleuk is en dat je meer kunt bereiken dan jezelf denkt.

GRATIS LES!
Als het kon zou ik iedereen gratis les geven. Maar helaas moet ik ook mijn huur betalen en krijg ik mijn boodschappen ook niet gratis mee.
Maar ik heb wel een superaanbieding voor jou:
Namelijk 2 kennismakingslessen voor 7,50 p.p/p.l. bij een groep van max. 4 personen. Wil je graag alleen of met z’n 2-/3-n dat kan ook, dan is de prijs naar rato.
Da’s dus 30,00 per les incl. baanhuur. (Lid zijn van een tennisvereniging mag maar is niet nodig).
En een super winactie: de eerste die zich opgeeft voor de 2 FAMOUS tennis kennismakingslessen krijgt er 1 gratis van mij. Helaas is deze superaanbieding/actie al voorbij.

Ben je nieuwsgierig, heb je nog vragen?
Mail of bel gerust info@famoustennis.nl / 06 - 5555 7 442
Of meteen inschrijven dat kan ook http://famoustennis.nl/inschrijven-algemene-voorwaarden.asp

En wie weet zien we elkaar nog eens... on court.

vrolijke groet,
tennispro Roberto 


« Terug naar het gehele nieuwsoverzicht

+more...

Hier schrijf ik wat ik leuk, lekker, lief, mooi vind, wat mij blij maakt of wat er in mij opkomt. 
Wil je ergens op reageren, heb jij een vraag of een goede tip, doe dat dan via "contact". Vind ik Leuk! (of niet : )
______________________________________________________

be inspired: Wise words...https://www.youtube.com/watch?v=HX4saxIfPYw
______________________________________________________

Growth-Mindset: Nadal geeft de moed niet op
"Ik heb de motivatie om keihard te blijven werken en weer zo goed te worden als voor mijn polsblessure. Het moet goedkomen", zei de 30-jarige Nadal op zijn persconferentie na zijn verlies in de vierde ronde op de US Open. Nadal vindt dat hij aantoonde dat hij fysiek en mentaal sterk is. "Ik heb gevochten tot de laatste bal en goed gespeeld, maar dat deed mijn tegenstander ook. In zo’n wedstrijd moet ik net iets anders kunnen vinden om wel te winnen. Wat dat is, weet ik nu niet. Daar ga ik de komende weken aan werken." 


Let’s have some fun
Dat lachen gezond is, wist je natuurlijk al lang. Maar zelfs in situaties waarin niets te lachen valt, kan een grijns trekken er toch voor zorgen dat je je minder gestresst voelt. Dat blijkt uit onderzoek van de University in Kansas. Daar bestudeerden wetenschappers hoe lachen het stressgevoel beïnvloedt. Uit de resultaten blijkt dat lachen een duidelijk een positieve invloed heeft. Als we lachen dan wordt de hypothalamus gestimuleerd. Die klier maakt dat er verschillende stoffen en hormonen vrijkomen die een positieve invloed hebben op ons lichaam én onze geest.

Dus de volgende keer dat je een wedstrijd speelt en stress ervaart, zet dan een big smile op : )
Check hieronder hoeveel lol deze 2 FAMOUS toppers hebben.

https://www.youtube.com/watch?v=94xyOpETYYs


Learn from the pro’s
Check this!! Hier een filmpje met 20 moooooiste hot shots van 2014. Watch, enjoy en laat je inspireren... veel kijk- en leerplezier!!

https://www.youtube.com/watch?v=T0kxI3p-8as


Foutenfun : )
Fouten maken vinden we eng. We vermijden ze daarom liever. Terwijl iedereen weet dat je juist door te falen zo veel kunt leren en beter kunt worden. Dit is de faalparadox. Hier een filmboodschap voor jou, van ’s werelds beste basketballer ooit, Michael Jordan.
Kijk, luister, leer..... and never forget!!

http://www.youtube.com/watch?v=JA7G7AV-LT8

“Ik heb in mijn carrière meer dan 9000 shots gemist. Ik heb bijna 300 wedstrijden verloren. 26 maal rekenden ze op mij om het winnende shot te nemen en miste ik. Ik heb steeds weer gefaald en gefaald en gefaald in mijn leven…en dat is de reden waarom ik slaag” - Michael Jordan

Fouten zijn feedback voor hoe iets niet moet.


One of my favo recepten sushi bowl.
Ik ben dol op sushi en zou het het wel bijna iedere dag kunnen eten. Maar elke dag sushi halen wordt wel een hele dure business en zelf rollen vind ik al helemaal een klus. Toen kwam ik dit gerecht tegen: sushi in a bowl! Super gezond en lekker recept. Makkelijk en snel klaar!

Wat heb ik gebruikt (alles biologisch maar da’s logisch : )

• Ik heb notenrijst gebruikt maar een andere rijstsoort kan ook!
• stukje zalm

• avocado
• groenten (komkommer en radijs)
• nori vel
• geroosterd zwarte sesamzaad en gomasio (mengsel van
   fijngemalen sesam met zeezout).
• goji-bessen (superfood) super lekker!!

En zo maak je het:
• Kook de rijst volgens de aanwijzingen.
• Zet een gaspit aan en haal de norivel een paar keer vluchtig
   door de vlammen. Hierdoor wordt de nori lekker knapperig.
   Vouw ze vervolgens dubbel en knip ze in dunne reepjes.
• Bak de zalm eventjes aan ± 1 min per kant.
• Snijd de avocado en groenten in stukjes.
• Doe alles in een kom en schep alles voorzichtig om.
• Maak de bowl af met wat sesamzaad, gomasio en goji-bessen.

Een beetje sojasaus en wasabi.
Klaar en smikkelen maar!